Taxireklám

A Taxi Plus reklám matrica elhelyezésére is lehetőséget biztosít!
 Cégünk taxi járművein számtalan reklámhordozónak kiválóan alkalmas felület található (szélvédő, karosszéria, gépkocsi belső). Taxi gépkocsijaink a város minden pontján és minden napszakban megtalálhatók. A taxi reklám az egyik leghatékonyabb kültéri reklám lehetőség, hiszen a nap bármely szakaszában több ezer ember látja, nincs időhöz, korosztályhoz, bizonyos réteghez kötve, továbbá mivel a Taxi Plus budapesti vidéki és külföldi fuvarokat is teljesít, így a reklám nézettsége kibővül. Autóink naponta átlagosan 150 km-t tesznek meg Budapest útjain ezért az Ön reklámját mindenki látni fogja!
Cégek részére kizárólagosságot is biztosítunk, valamint barter megállapodásra is lehetőséget nyújtunk. Az eddigi megrendelőink részéről történő pozitív visszajelzések azt mutatják, hogy érdemes taxi reklámban rejlő lehetőségeket igénybe venni.

A TaxiPlus partnerei között megtalálhatóak cégek, hotelek, vendéglátó egységek bankok, melyeknek munkatársai nap mint nap igénybe veszik szolgáltatásainkat, ezért egész nap, éjjel-nappal láthatják a taxi gépkocsinkban illetve a taxi gépkocsikon kívülről rajta lévő reklámokat.

A Taxirendelet miatt a reklámfelületek megváltoztak, kérjük hívjanak minket elérhetőségeink egyikén.