Elektronikus taxi kártya (E-kártya, TaxiCard)

Megéri Taxikártyát használni,

taxikártya

...ettől is plus a TaxiPlus!

Rendelje meg még ma!

 

 

Előre feltölthető kártyák (piros szín)

taxikártya pirosAz előre feltölthető kártyák esetén az összeg az egyenlegből kerül levonásra, a kártyák egyenlege a TaxiPlus weboldalán bármikor lekérdezhető.

Amennyiben a kártyán nincsen fedezet, a taxi szolgáltatás költségét készpénzben szükséges kiegyenlíteni.

A kártyákat első alkalommal minimum 20.000 Ft-tal szükséges feltölteni a 11714013-20001869-00000000-ás bankszámlaszámunkra történő banki átutalással. A megjegyzés rovatban kérjük, tüntessék fel a kártya 16 jegyű azonosító számát. Az összeg beérkezését követően 24 órán belül jóváírjuk a kártyán az átutalt, beérkezett összeget.

Utólagos elszámolású kártyák (kék szín)

taxikártya kékAz utólagos elszámolású kártyák felhasználási adatai az elszámolás kezdeményezését követően azonnal rögzítésre kerülnek rendszerünkben. A weboldalon keresztül a kártyák teljes körű online ellenőrzésére van lehetősége megrendelőinknek.


Tájékoztató az E-Taxi Card felhasználásáról

Szerződéses partnereink részére a TaxiPlus weboldalán keresztül egy regisztrált felhasználónévvel és jelszóval belépve lehetőség van az aktuális egyenleg lekérdezésére, mellyel információt kaphatnak a kártyák állapotáról, az utazások költségeiről illetve az utazások adatairól (utazás dátuma, összege és a kártya tulajdonosának, mint felhasználónak a neve). Az E-kártyával kiegyenlített fuvarok díját a tárgyhónapot követő hónapban kiállított és megküldött összesítő elszámoláson megadott fizetési határidőig, átutalással szükséges kiegyenlíteni.

E-Taxi kártya egyenleg lekérdezésének mente:


   a.) Lépjen be a www.taxiplus.hu weboldalra

   b.) Kattintson az “E-kártya egyenleg lekérdezés ” ikonra

   c.) Felhasználó szerint kattintson a “Céges” vagy az “Egyéni” belépés ikonra

   d.) Céges felhasználó esetén adja meg felhasználónevét és jelszavát

   e.) Egyéni felhasználó esetén adja meg kártyaszámát és PIN kódját, majd kattintson a lekérdezés ikonra aktuális egyenlegének megtekintéséhez.

 

E-kártya igénylése és kiszállítása:

E-kártya igénylését kérjük, a taxikartyarendeles@taxiplus.hu e-mail címre küldje.

Egyéni felhasználó esetén kérjük, adja meg: nevét, címét, számlázási címét, telefonszámát, e-mail címét, és az összeget, amellyel fel kívánja tölteni E-kártyáját, illetve a taxi kártya darabszám igényét.

Céges felhasználás esetén adja meg: a cég nevét, címét, számlázási címét, kontakt személy telefonszámát és e-mail címét és az igényelt kártyák darabszámát.

Az E-kártya átvételéről bővebben a taxikartyarendeles@taxiplus.hu email címen érdeklődhet.

 

Mi a teendő az E-kártya elvesztése esetén?

Amennyiben E-kártyáját elveszítette, függetlenül attól, hogy van-e rajta elérhető egyenleg vagy sem, kérjük, haladéktalanul jelezze a +36-1 8-888-000-os telefonszámon.

A letiltott kártya egyenlegét igény szerint jóváírjuk egy új kártyán és pótoljuk azt.

 

Az E-kártyához kérhető kiegészítő szolgáltatás

Magánszemélyek részére külön kérés esetén lehetőség van felhasználási limit beállítására, melyről SMS értesítést kap, így időben lehetősége van a kártya újbóli feltöltésére, mielőtt egyenlegét felhasználja.

Szerződött partnerek esetében igény szerint lehetőség van részösszesítő kérésére, vagy minden tárgyhónapot követően a hónap elején egy megadott e-mail címre továbbított, a cég által igénybe vett szolgáltatásokról kiállított excel alapú összesítés küldésére.